De arbeidsrecht advocaat


Een arbeidsrecht advocaat

Het komt vaker voor dan je misschien denkt: er ontstaan problemen tussen werknemer en werkgever, of tussen collega's onderling. De problemen kunnen ontstaan door het overtreden van de arbeidsovereenkomst, de arbeidsomstandigheden of door ziekte die je oploopt en de daarbij behorende re-integratie. In elk van deze gevallen zou je misschien niet meer weten wat je moet of kunt doen. Bij een dergelijk probleem is het belangrijk dat je een arbeidsrecht advocaat, zoals Beks & Beks Advocaten, kunt inschakelen. De arbeidsrecht advocaat zal je direct wijzen op je rechten en plichten. Het is niet altijd noodzakelijk dat je de arbeidsrecht advocaat bezoekt. Het conflict kan soms al opgelost worden door telefonisch contact. Wanneer dat niet lukt en er toch een gesprek moet plaatsvinden, is een afspraak alsnog snel genoeg gemaakt. Het is belangrijk dat je precies weet hoe alles in zijn werk gaat. Indien je besluit er alsnog een zaak van te maken, krijg je met een advocaat te maken. Hij/zij zal je vanaf begin tot eind begeleiden.

Prijsafspraken

In de meeste gevallen is een informerend gesprek kosteloos. Bij dat gesprek worden de kosten en de manier van handelen besproken voor het totale proces. Het is belangrijk dat dit allemaal vooraf geregeld is. Achteraf kom je liever niet voor onverwachte kosten te staan. Er wordt ook door de advocaat gekeken of je in aanmerking kan komen voor gefinancierde rechtshulp. Als dat het geval is, wordt het aangevraagd. Ook wordt er gekeken of de rechtsbijstandverzekering betaalt. Dat wordt eerst allemaal onderzocht voordat een goed overzicht van de kosten kan worden verstrekt. Bij een conflict tussen werknemer en werkgever wordt ernaar gestreefd de werkgever te laten meebetalen in de kosten. Dat zal men zeker doen bij een ontslag of ontbinding van de werknemersverklaring. Het zal de rechter zijn die bepaalt dat iedere partij zijn eigen kosten voor het proces betaalt.

Conflict

Bij een conflict moet je eerst bekijken wie je het beste kunt nemen om je goed te kunnen helpen. Neem de beste arbeidsrecht advocaat die je kunt vinden. Op een arbeidsrecht advocaat moet je niet bezuinigingen. Hij zal natuurlijk wel geld kosten, maar een goede advocaat kan over het algemeen veel geld voor je verdienen. Indien een procedure onvermijdelijk is, moet de advocaat met daadkracht uw belangen behartigen. Je kunt hulp nodig hebben bij een dreigend ontslag, reorganisatie, ziekte, arbeidsvoorwaarden en zo zijn er nog wel een aantal zaken te benoemen. Zijn er problemen, aarzel dan nooit om de hulp in te schakelen van een arbeidsrecht advocaat. Je bent er zeker mee geholpen als hij de touwtjes in handen neemt.

Over ons

Lieke en het recht

Mijn naam is Lieke en recht was altijd iets wat ver van mijn bed stond. Totdat ik ging scheiden. Mijn ex en ik konden op dat moment niet meer samen door een deur en samen afspraken maken, ging dus erg moeizaam. Zo moeizaam dat er zelfs een advocaat aan te pas moest komen. Mijn advocaat heeft mij goed geadviseerd over allerlei zaken en wees mij op mijn rechten (en ook plichten). Het heeft wel een tijdje geduurd, maar uiteindelijk hebben mijn ex en ik toch alle zaken (alimentatie, omgangsregeling, etc.) goed vast kunnen leggen in een convenant. Dit was zonder hulp van onze advocaten niet gelukt. Om dit soort zaken en andere onderwerpen beter te belichten voor andere leken heb ik deze blog opgericht. Verwacht interessante stukjes en handige linkjes!

Zoeken

Archief

Recente artikelen

2 mei 2018
De spanning was om te snijden. Incassobureau Van Den Berg had de debiteur eindelijk opgespoord in Zuid-Amerika en ze stonden op het punt om hem te ver

26 september 2017
Een arbeidsrecht advocaat Het komt vaker voor dan je misschien denkt: er ontstaan problemen tussen werknemer en werkgever, of tussen collega's onderli

21 juni 2017
Ooit waren jullie samen erg gelukkig, jullie dachten samen oud te worden. Helaas loopt alles toch anders, het werkt (om wat voor reden dan ook) niet m